De ce Inspire?

Da, suntem de acord, e o întrebare “clișeu”. Însă într-o lume în care motivația a devenit factor de bază în tot ceea ce facem și în care fiecare zi are semnul ei de întrebare cu privire la acțiunile noastre, dacă merită ceea ce facem sau cum să facem să fie cât mai bine cu resurse și consum de energie cât mai puțin, am zice că e justificată.
Inspire – pentru că e vorba tocmai despre asta. Despre oameni. Despre tine și despre mine. Despre ceea ce văd in jurul meu și… nu-mi dă pace, dar în modul acela, plăcut. Și care creează neliniști, dar sunt acelea pe care ți le-ai dorit mereu, fiindcă întotdeauna aduc cu sine idei, păreri, atitudini. Te fac să simți că exiști.
Inspire – pentru că avem un concept frumos, cu și despre oameni. Pentru că vrem să ne dezvoltăm (deși s-ar spune că mulți dintre noi au depăsit etapa aceasta) și ne dorim echilibru între ceea ce numim “personal ” și “profesional”. Vrem, încă, să învățăm. De la oameni de valoare care au ceva de spus, care ne pot inspira.
Cu ce ne diferențiem de ceilalți? Pentru că ne dorim? Sunt mulți cei care își doresc. Atunci? Simplu: pentru că am (și) făcut să se întâmple. Pentru că vorbim despre un lucru împlinit.

Inspire, deci, a plecat de la nevoia noastră de dezvoltare personală. Ne dorim să fim mai buni, mai creativi, mai comunicativi, mai organizaţi. Ne dorim să reuşim un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, între ceea ce facem către exterior şi ceea ce ne dăruim nouă înşine. Ne dorim să interacţionăm cu oameni de la care avem ce învăţa şi să ne înconjurăm de oameni care reuşesc să adauge valoare.

Conceptul Inspire

La nivel de concept, Inspire constă în derularea unor programe de educaţie, dezvoltare personală şi de interacţiune care să genereze soluţii creative la provocările cărora trebuie să le facem faţă cu toții.