Lansarea Inspire

Conceptul Inspire a fost lansat pe 22 Septembrie 2011, în cadrul unei recepții găzduită de sala noastră de conferințe, din clădirea Silver Business Center. Alături de noi s-au aflat peste 100 de invitați – antreprenori, manageri, consultanți, autorități locale, profesori, medici, jurnaliști, bancheri etc.

Am căutat să îi avem aproape de la început pe cei cărora ne adresăm, persoane care cred, ca și noi, că a investi în tine este o “afacere” profitabilă, că dezvoltarea ta personală și profesională este importantă atât pentru tine, cât și pentru comunitatea în care trăiești. Pentru că numai așa, pornind de la fiecare dintre noi, vom reuși să producem schimbarea despre care se tot vorbește și pe care o așteptăm cu toții.

Le mulțumim celor care au fost alături de noi și îi așteptăm cu drag să revină la Inspire, pentru evenimentele de aici, pentru atmosfera aparte și pentru a regăsi oameni și întâmplări asemeni lor.

Dintre persoanele aflate la lansare și care s-au bucurat împreună cu noi, îi amintim pe: Melania Medeleanu – vedetă Realitatea TV (care a jucat rolul de amfitrion al evenimentului); Cosmin Alexandru – managing partner B&P Brandivia; Florin Stamatian – prefectul Clujului; acționarii Casei de Insolvență Transilvania – Radu Lotrean și Andrei Cionca; Cristina Bidiga – NNDKP; Anamaria Burcă – Coldwell Banker; Radu Țărmure – Clujana; Dorin Deac – Registrul Comerțului Cluj; Tiberiu Moisă – Banca Transilvania; Petru Petruț – BRD Cluj; Adriana Lobdă – Deloitte; Călin Tăut – PWC; Florin Lăpădat – Vodafone; Valentin Moldovan – Arhimar; Nagy Zoltan – Grupul de firme Trustul CRE & Telezimex; Adela Sâmpălean – FistiQ; Ioana Mezei – Primera Interiors și… multe alte persoane dragi, colaboratori și prieteni Inspire.

Galeria foto de la lansare se poate viziona aici.