Inspire EVENIMENTE

Într-o piață în care evenimentele se succed cu o repeziciune care, uneori, derutează, Inspire încearcă să adauge autenticitate. Organizăm evenimente atipice, încercăm să aducem acel “ceva” în plus care să justifice însăși organizarea acestora și care să te facă să ți le amintești sau care să te marcheze.

Și credem că am reușit. Clienții noștri, participanții la evenimentele noastre sau, pur și simplu, cei care vorbesc despre noi o confirmă. Evenimentele noastre sunt… altfel!
La acest lucru contribuie și faptul că organizăm evenimente din diverse sfere de interes, de la cele de dezvoltare personală (Oana Pellea, Dan Puric) până la cele care țin de subiecte actuale (social media, de exemplu – Cristian Manafu); de la sfera business (Cosmin Alexandru, Adrian Stanciu) pănă la concerte cu artiști (aparte și ei, cum altfel)? Ada Milea, de pildă.

Te invităm la secțiunea Arhivă de pe această pagină pentru a vedea în detaliu evenimentele organizate de către Inspire. Și te așteptăm la cele viitoare, cu mare drag.

Semnăm (ca de obicei):

Noi, cei de la Inspire