Inspire LOCAȚIE

Inspire – locația perfectă pentru evenimentul tău!

Inspire – Conference & Events Center are sediul la etajul 8 al celei mai moderne clădiri de birouri din Cluj-Napoca – Silver Business Center, situată în Calea Dorobanților nr. 48, Cluj-Napoca.

În zilele în care conceptul Inspire nu are niciun eveniment trecut în agendă, locația este deschisă pentru închiriere. Calendarul evenimentelor este permanent actualizat pe site-ul nostru, la sectiunea Noutati.

Cu o suprafață totală de aprox. 320 mp (100 mp sala, respectiv 222 mp terasa) și o priveliște de invidiat, atât sala de conferințe și evenimente, cât și terasa se diferențiază de alte locații disponibile pe piață prin serviciile pe care le oferă, precum și prin conceptul de amenajare în sine. Atenția la detalii, eleganța sălii, dotarea acesteia dpdv al mobilierului, dar și tehnic – toate acestea conferă spațiului o notă aparte, distinsă.

De ce Inspire?

Pentru că aveți nevoie de o locație deosebită și, în același timp, care să vă ofere intimitatea dorită pentru o întâlnire de afaceri, de exemplu. Sau, toată expunerea de care aveți nevoie pentru o conferință de presă sau un simpozion, seminar, team-building sau training. Etajul 8 al clădirii Silver Business Center, reprezentat de Inspire – Conference & Events Center se va dovedi alegerea cea mai bună pentru evenimentul dumneavoastră, oricare ar fi acesta.