Inspire – o locație aparte!

Sunt multe lucruri care deosebesc Inspire de alte locații similare din Cluj-Napoca însă, fără excepție, toți cei care au fost la noi au menționat două aspecte care ne diferențiază clar:

  • primul ține de sala de conferințe în sine și face referire la conceptul deosebit de amenajare, atipic pentru o sală de conferințe și evenimente, conferindu-i o distincție și o eleganță cu totul aparte
  • cel de-al doilea vizează terasa Inspire, cu o vedere superbă asupra orașului

Din totalul de 320 mp, terasa are o suprafață de 220 mp și oferă o perspectivă extraordinară, “la înălțime”, atât la propriu – etajul 8 al celei mai moderne clădiri de birouri din Cluj-Napoca – Silver Business Center, dar și în sens metaforic. Dacă e să cităm din persoane care au închiriat locația sau care au participat la diverse evenimente Inspire, terasa este “un vis, un loc care te transpune într-o altă lume, parcă, prin frumusețea ei și prin atmosfera pe care o conferă”.

Fiind un open space, terasa poate fi folosită începând cu luna Mai și până la sfârșitul toamnei, atâta vreme cât condițiile meteorologice o permit. Spațiul poate servi ca destinație pentru organizarea de evenimente diverse – de la brunch-uri, petreceri private, cocktail-uri, până la meeeting-uri, evenimente de networking, training sau team-building.

Detalii complete despre structura și facilitățile tehnice ale sălii de conferințe și terasei Inspire, găsiți la pagina Inspire LOCAȚIE.

De asemenea, numărul nostru de telefon 0736 105 906 și email-ul office@inspirecenter.ro vă stau la dispoziție pentru solicitări de ofertă sau orice altă informație.

Vă așteptăm!