Testimoniale

“Am avut în centrul de conferințe Inspire un eveniment de 5 zile cu 60 de persoane. Am apreciat foarte mult nivelul deosebit de calitate al spațiului și a poziționării acestuia. Panorama oferită de sala de conferințe este foarte frumoasă și lumina naturală ne-a bucurat pe durata întregii desfășurări a evenimentului. Designul special al sălii cu o cromatică foarte inspirată ne-au dat experiența de profesionalism însă, în același timp, de căldură. Serviciul oferit de echipă a fost de excelență și cu următoarea ocazie vom reveni.”

Tiberiu Filip – Managing Partner, On Active – Fabrica de Anterprenori

 

„Suntem extrem de încântați de cum a ieșit – locatia a fost excelentă, personalul a fost extrem de amabil, presa (care a participat în număr record- scris/print, online, televiziune, radio) a reacționat pozitiv și invitații s-au simțit foarte bine”.

Dana Stoica, Fundația Comunitară Cluj, Conferința de presă “U” pentru Cluj

 

„Așa cum știm cu toții, informația este motorul oricărei afaceri! Organizarea, cu o oarecare periodicitate, a unor întâlniri la care să participe manageri și antreprenori nu poate fi decât un foarte bun prilej de a schimba informații și a crea noi contacte utile în dezvoltarea oricărei afaceri. Cu atât mai mult considerăm că sunt bine venite astfel de evenimente atunci când, pe lângă componenta socială, sunt aduse în dezbatere subiecte problematice pentru orice societate comercială indiferent de domeniul de activitate. Dezbaterile pe diferite subiecte, atât de formare profesională cât și de dezvoltare a unor afaceri sau oportunități, generează discuții constructive finalizate în concluzii utile pentru toți participanții.

Consider că, în calitate de capitală zonală și pol de concentrare a mediului de business transilvănean, Cluj-Napoca avea nevoie de o abordare contemporană la modul de interacționare a antreprenorilor și managerilor zonali. Asta cred și sper să facă Inspire în și pentru Cluj: să intermedieze într-o manieră actuală și atractivă interacționarea dintre jucătorii din mediul business și să faciliteze întâlnirea acestora cu noile curente de educare profesională și personală.”

Anamaria Burcă, Coldwell Banker Transilvania